Welkom op de website van PHARMA & FOOD CONSULT (onderdeel advies) !

Als U op zoek bent naar professioneel advies en/of informatie over voedingssupplementen, dan bent u aan het juiste adres.

Vooral op vlak van fytotherapie en orthomoleculaire middelen (vitaminen/mineralen etc...) heb ik als apotheker een ruime ervaring, reeds zo'n 15 jaar.

Men spreekt ook wel van nutritherapie, dit kan zowel op basis van planten zijn als op basis van allerlei stoffen zoals vitaminen en mineralen.

Bij het gebruik van gezondheidsproducten is ook een juist en volledig voedingsadvies zeer nuttig.

Informatie over voedingssupplementen en advies over voeding kan ik u aanbieden dankzij mijn ervaring, een uitgebreide bibliotheek, mijn opleiding en medische en farmaceutische achtergrond (als apotheker).

Vele mensen hebben nood aan goede en objectieve informatie over voeding en voedingssupplementen: wat zit er precies in, hoe werken de inhoudstoffen, wat zijn de mogelijke nevenwerkingen, interacties met andere producten of geneesmiddelen, gebruik tijdens zwangerschap etc...

Als u snel advies en informatie wil bekomen, aarzel dan niet mij vandaag nog te contacteren (zie gegevens onderaan). Ik beantwoord uw vragen telefonisch, per mail of ik kan bij u langskomen (regio Antwerpen).
Laatst gewijzigd op: 4/06/2005.
Pharma & Food Consult - Regio BOOM / Antwerpen - Tel: 0494/46.74.36 - info@pfconsult.be